ma reggel…

…volt szerencsém megnézni a reggeli tévéműsort. A meghívottak között volt 2 korombeli nő, mindkettő roppant csinos és szingli, és arról beszélgettek a nemkülönben csinos és ápolt műsorvezetőnővel, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy kifogástalan megjelenésük legyen a nyáron. A paletta igen széles volt, magában foglalta a diétát, sok salálát, konditermet hetente többször (ahol milyen jó, hogy van légkondi, különben hogyan is lehetne edzeni?!), bőrfeszesítő krémeket, szoláriumot, műkörmöst és jaj még mennyi mindent! Persze, rögtön beindult az agyam, hogy én mit teszek a nyári szépségemért, íme!

  1. Néha van időm naponta lezuhanyozni, de nem mindig…
  2. Szerencsésnek mondható a napom, ha sikerül az arcomat egy olyan kendővel letörölni, amiben van egy kis arctisztító és hidratáló is, ezt szerintem a nagyon elfoglalt nőknek találtak ki…
  3. Ha 5 percnél több jut a zuhanyozásra, akkor még arcradírozni is tudok, hát az a nap már szinte túl jó!
  4. A körmeimet lerágom, ha túl nagyok.
  5. A hajam 2 éve nem látott fodrászt, és most a szoptatás miatt elkeserítően hullik, hamarosan hajvágás lesz a vége a dolognak, attól tartok.
  6. Diéta: igen, gyakran elalszom még vacsora előtt a gyerekekkel, vagy arra eszmélek, hogy már dél van, hoppá, kimaradt a reggeli!
  7. Kozmetikus: hihihihohohohahaha…
  8. Edzőterem: lásd 7-es pont.
  9. …és nagyon sajnálom ezt a 3 szinglit, mert nincs gyerekük és ennyi idejük van! Persze, tudom, így kerek a világ, de akkor is.

  9 Hozzászólások

  1. livussays:

   Ez jó! Tetszett nagyon! 😀 😀 😀

  2. savitrisays:

   :DDDDD
   nagyon jól mulattam
   szegény férjem nem mulat ilyen jól:(
   épp a napokban nehezményezte, hogy már 3 éve is annak, hogy 20 kilóval nehezebb vagyok mint kéne
   brühühü

  3. Ez nekem is tetszett. Mármint a te reakciód, nem a szinglik “harca” a nyári szépségért…
   Meg még azon is elgondokoztam, hogy milyen jó, hogy nem irigylem őket!!

  4. Ilyen forrosag utan este 7-8 korul amikor haza erek vegre semmire sem vagyom joban mint az erkelyunkon ulve meginni egy hideg sort… (lehet megpotrankozni) utanna egy hideg zuhany… meg varom az ejfelt hajnal eggyet mire elviselheto a homerseklet alvasra…
   es akkor bezuhanok az agyba…

   Ennyit az Fitnesszemrol…
   Ja tegnap Sanyes es esy megaldottak Dinnyevel, ezert Vacsira tenyleg dietas vacsoram volt.. 🙂

   Lazo A Kill the Norbi Terrorista szervezet vezetoje…

  5. Anaissays:

   Hali!

   Hát én egyedülálló vagyok ( a szingli szótól feáll a szőr a hátamon 🙂 és mégse járok szoliba, meg műkörmöshöz se. A konditermet meg nagyívben kerülöm.
   Mondjuk fodrászhoz meg kozmatikushoz néha igen 🙂
   Bár nincs még két szép gyerekem (remélem egyszer majd lesz:)de remélem ettől még az emberi fajhoz tartozom én is 🙂

   Amúgy nagyon jó a blogod, szeretem olvasni.

   Anais

  6. Ó azok a boldog otthon töltött napok, mikor a skacok miatt alig jutott időm valamire… Most a két gyerek mellé még bevállaltam a sulit, és persze a munka… így néha még az elemi dolgokra sem nagyon, van idő de ez pont így jó. Zuhanyra elég 2 perc, mert drága a víz, viszont a hidratálós arctörlő kitalálójának örök hála:) A műkörmöt egyszer kipróbáltam, de kb. fél napot bírt ki, mert ki kellett sikálnom egy bográcsot…Konditerem helyett szaladok a srácok után, meg futok a buszhoz, az iroda ( ahol az idegeim edződnek ) meg légkondis, bár legtöbbször nem használjuk, mert sokan alergiásak vagyunk rá. Végülis fodrászhoz is eljutok néha, és minő szerencse, egy kedves barátnőm kozmetikus lett… 🙂 Végülis tökre hasonlít az életem egy szingliére, kivéve a maszatos puszikat ( sosem hagynám ki ) meg az éjszakai látogatókat a legnagyobb plüssmacikkal… De semmiért nem cserélném el a életem:) És nem csak a nyári szépségemért teszek, hanem a téliért is, de végülis boldog vagyok, és ettől az, akinek fontos vagyok, szépnek lát. Ennél meg nem is kell több. Legalábbis nekem:)

  7. 😀 Anais: tudod, így kerek a világ! 😀 a kozmetikus nekem se ártana, komolyan mennék, ha tudnék!

  8. nruthsays:

   Hát, ebben a kérdésben Anaishoz csatlakozom. Remélem, hogy vannak olyan álmok, pl. hogy 2 szép gyerek után futkossak (minimum) egyszer beteljesednek. Valahogy nem vágyom kondiban vagy mindenféle más módszerekkel kárpótoltatni magam…

  9. Anaissays:

   Nruth: 🙂

  Szólj hozzá

  E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni a *-al jelölt mezőket.